Maçka Esiroğlu Şehit Er Mehmet Akyüz Ortaokulu

Belgegeçer : 0 462 523 11 46
WEB https://esiroglusemaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Esiroğlu Beldesi Maçka / TRABZON
VİZYON : Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu, bölgesince tercih edilen, geleceğe yön veren nesiller yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye´nin gerçekleşmesi için; Türk Milli Eğitimi´nin Temel Amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İl ve Esiroğlu Belde merkezlerinden 20 dakikada bir minibüsler kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Esiroğlu Beldesi Maçka-TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, il merkezine 17km, ilçe merkezine 13km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi